Coaliția PSD-PNL funcționează brici când vine vorba de furat și prăduit banii românilor

Coaliția PSD-PNL funcționează brici când vine vorba de furat și prăduit banii românilor

Comunicat de presă

Zilele trecute, vicepreședintele PNL, Iulian Dumitrescu, a ajuns la DNA, acuzat că a luat 3 milioane de euro șpagă dintr-un deal de 9 milioane. Într-un singur an a cheltuit aberant 600.000 euro, din acești bani doar pe vacanțe. În condițiile în care acest personaj trăiește „doar” din salariul de la stat.

Asta face PNL cu taxele mai mari. În tandem cu frații de la PSD.

La Botoșani, primarul PSD și președinta Consiliului Județean au ajuns tot la DNA cu acuzații legate de aceleași obiceiuri: au folosit banii oamenilor ca pușculiță politică de partid sau de interese personale. Asta am găsit azi la Botoșani. Aceeași români furați de PSD-PNL, cu acordul președintelui Klaus Iohannis, patronul mafiei.

Când e vorba de furat, PSD și PNL sunt imbatabili, ori România nu se poate dezvolta și nu vom avea o Românie modernă cu astfel de oameni.

Aceasta este miza acestui an. 2024 este despre furtul banului public, despre extremism în partea cealaltă și despre a alege alternativa: Alianța Dreapta Unită pentru că propunem exact acest lucru de bun simț: stop furtului din bani publici., a declarat la Botoșani Dan Barna, vicepreședinte USR.

USR a apărat mereu banii publici. În cazul de față, USR Botoșani a depus acum doi ani un proiect de Hotărâre de Consiliu Local privind transparența (semnarea unui protocol de colaborare cu ANFP ca toate subiectele pentru concursuri să fie trase la sorți). Primarul PSD a refuzat să pună proiectul pe ordinea de zi și a dat unei “cunoștințe” subiectele la un concurs pentru un post din primărie, cu o zi înaintea concursului pe care aceasta l-a și câștigat.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus