Cel mai tânăr câine de serviciu al Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani a împlinit trei ani

Cel mai tânăr câine de serviciu al Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani a împlinit trei ani

Dop, pentru că despre el este vorba, s-a născut pe 24 noiembrie 2020 la Centrul Chinologic Sibiu, unitate cu competențe naționale în domeniul chinotehnic din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.
Absolvent cu nota 10 al cursului de dresaj în specializarea patrulare și intervenție, formează împreună cu conductorul său, plutonierul Daniel Iorga, care l-a preluat încă de când avea aproximativ trei luni, o echipă bine închegată, iar rezultatele sunt pe măsura pregătirii.
Dop și-a sărbătorit prin muncă ziua de naștere, alături de copiii de la Centrul Educațional ,,Mischa Kids”, pe care i-a încântat cu ceea ce știe să facă.
El nu a participat singur la activitate, ci împreună cu Pih, în acest moment cel mai în vârstă câine de serviciu, care lasă în urmă o moștenire și o experiență greu de egalat, precum și multe amintiri plăcute pentru cei care au avut ocazia, de-a lungul anilor, să îl vadă și să îl aprecieze la adevărata sa valoare.
Este de prisos să mai precizăm că micuții i-au urmărit pe Dop și Pih cu sufletul la gură și cu entuziasmul pe care doar copiii îl manifestă atât de sincer și necondiționat.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus