Cătălin Drulă, președintele USR, vine vineri la Botoșani

Cătălin Drulă, președintele USR, vine vineri la Botoșani

Într-o perioadă ce se anunță a fi mai mult decât dificilă, din cauza măsurilor fiscale dușmănoase cu mediul de afaceri luate de guvern, oamenii de afaceri din Botoșani au posibilitatea să discute cu liderul opoziției din România.

Cătălin Drulă, președintele USR ajunge la noi în județ vineri, 17 noiembrie, când va avea o serie de întâlniri cu presa locală. Problemele cu care se confruntă cei mai mulți dintre români, atât la nivel național, dar și la nivelul județului Botoșani vor fi abordate în dezbaterile ce promit să se deruleze cât se poate de deschis și sincer.

Agenda vizitei va include întâlniri cu antreprenori ai județului, discuțiile urmând să fie centrate pe teme economice, cu precădere pe efectele pe care le au actualele măsuri ale guvernanților asupra întreprinzătorilor și angajaților acestora.

În aceeași zi, liderul USR se va întâlni și cu membrii filialei USR Botoșani.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus