BĂTRÂNA DATĂ DISPĂRUTĂ ÎN URMĂ CU 3 ZILE A FOST GĂSITĂ DE POLIȚIȘTI

BĂTRÂNA DATĂ DISPĂRUTĂ ÎN URMĂ CU 3 ZILE A FOST GĂSITĂ DE POLIȚIȘTI

Polițiștii botoșăneni au reușit să o găsească pe femeia de 84 de ani,  din comuna Corni, a cărei dispariție a fost sesizată în urmă cu 3 zile,  de către familia acesteia.

Femeia a părăsit domiciliul, pe 10 octombrie a.c.,  pentru a merge în pădurea din proximitatea locuinței, iar din cauza întunericului, nu a reușit să mai găsească drumul spre casă și s-a îndepărtat tot mai mult.

Astăzi, 13 octombrie, după 3 zile de căutări, polițiștii au găsit-o pe bătrână, ghemuită, într-o lizieră, la peste 7 kilometri de locuința sa. Femeia era vizibil slăbită, fiind transportată pe brațe de polițiști până la ambulanța solicitată să o preia,  în vederea analizării stării de sănătate.

În aceste zile, peste 50 de polițiști însoțiți de câinele de urmă, jandarmi, pompieri și voluntari au scotocit zona împădurită pentru a localiza bătrâna .

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus