Bărbat rătăcit, din Flămânzi, găsit de pompieri

Bărbat rătăcit, din Flămânzi, găsit de pompieri

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din localitatea Flămânzi, rătăcit în pădurea de la marginea localității, a fost găsit după aproape două ore de căutări, de pompieri și pădurari.
Acesta a fost evaluat, la fața locului, de un echipaj SMURD. Paramedicii au constatat că nu are nevoie de îngrijiri medicale.
Din primele informații, bărbatul a mers în pădure, la culeg de ciuperci, în cursul dimineții. În jurul orei 16:00, a realizat că nu mai găsești drumul spre casă și a sunat la 112 după ajutor.
Trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani și Punctului de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de intervenție, o ambulanță SMURD, o șenilată, polițiștii, pădurari și pompierii voluntari din orașul Flămânzi au început să îl caute, imediat. Acesta a fost găsit în pădure, la aproximativ un kilometru de un drum de acces.
ISU BOTOȘANI

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus