Autovehicule neînmatriculate, depistate în trafic

La data de 26.02.2015, în jurul orei 13.00, a fost depistat în trafic, în localitatea Tudor Vladimirescu, comuna Albești, județul Botoșani, C.B. de 51 ani, din localitate, în timp ce conducea un autovehicul având aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare provizorii.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că autorizația provizorie de circulație a autoturismului era expirată din data de 12.09.2014.

Tot ieri, în jurul orei 15.00, a fost depistat în trafic, în localitatea Tudor Vladimirescu, comuna Albești, județul Botoșani, L. S. de 19 ani, din localitate, în timp ce conducea un autovehicul a cărui autorizație provizorie de circulație era expirată din data de 17.01.2015.

În cauze au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus