ACTUALITATEA BOTOȘANEANĂ – anul 23

ACTUALITATEA BOTOȘANEANĂ – anul 23

La 15 mai 1993, pe o piață a presei locale în care exista la acea dată doar fostul ziar județean, a apărut la Botoșani ACTUALITATEA BOTOȘĂNEANĂ.

Prima ediție a ziarului a avut 8 pagini, format tabloid și a fost tipărită la tipografia MUȘATINII din Suceava.

Așa a început istoria ACTUALITĂȚII BOTOȘĂNENE…

În anii ce au urmat ziarul a oferit cu generozitate cadrul de lansare a unor noi generații de tineri gazetari la Botoșani.

Astăzi intrăm în anul 23 al existenței, cu aceeași speranță că presa independentă- atât cât a mai rămas după campania de exterminare a ei, derulată in ultimul deceniu – nu va dispare in această țară.

Un gând de recunoștință îl îndreptăm către cei care au colaborat la ACTUALITATEA BOTOȘĂNEANĂ și nu mai sunt printre noi.

Mulțumim miilor de cititori fideli ai ziarului nostru care ne-au apreciat munca și sacrificiile făcute de-a lungul celor peste două decenii de activitate neîntreruptă în slujba comunității botoșănene.

Mulțumim tuturor celor care, în mod dezinteresat, ne-au sprijinit în demersurile noastre jurnalistice ce au vizat și vizează binele comunității botoșănene, asigurându-i de prețuirea noastră.

Vasile TIMOFCIUC

Actualitatea Botosaneana-nr.1

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus