ACTUALITATEA BOTOȘĂNEANĂ – Anul 22

ACTUALITATEA BOTOȘĂNEANĂ, cea mai longevivă publicație botoşăneanã de după 1989, și-a început existența pe piața mass-mediei botoșănene la 15 mai 1993. La început ziarul a apărut săptămânal, apoi de două ori pe săptămână, de trei pe săptămână, iar de la 1 ianuarie 2005 până la 31 noiembrie 2009,  în regim cotidian. După această dată, ziarul apare de trei ori pe săptămână, luni, miercuri şi vineri. Din dorinţa de a atrage în această meserie nobilă care este gazetăria, voci noi, tinere, la ACTUALITATEA BOTOȘĂNEANĂ a luat fiinţă în 1995  prima şcoală şcoală de jurnalistică din Botoşani de după 1989 care a format de altfel şi prima generaţie de tineri jurnalişti.

  • În 1997, sub auspiciile ACTUALITĂŢII BOTOŞĂNENE  a apărut  suplimentul umoristic  MURITORUL DE BOTOŞANI.

  • Anul 2000 a fost cel mai fructuos din istoria ACTUALITĂŢII BOTOŞĂNENE. În acel an apar  trei noi suplimente ale ziarului: la Dorohoi, apare  săptămânalul VOCEA DOROHOIULUI, la Săveni, săptămânalul  GAZETA DE SĂVENI iar la DARABANI, suplimentul ACTUALITATEA DĂRĂBĂNEANĂ.

  • În septembrie 2004 , sub auspiciile ACTUALITĂŢII BOTOŞĂNENE,  este lansat săptămânalul  BOTOŞĂNEANUL, ziar care va apare până la finele anului 2008.

  • În luna septembrie a anului 2007 ACTUALITATEA BOTOŞĂNEANĂ a lansat  ediţia on-line a ziarului, www.actualitateabotosaneana.ro sub sloganul “un ziar pentru botoşănenii de pretutindeni”.

Mulțumim tuturor celor care, de-a lungul anilor au fost alături de noi, mulțumim celor care ne-au felicitat cu prilejul intrării în anul 22 de existență a ziarului, dorindu-le ceea ce ne dorim și nouă: o viață mai bună.


Lansarea noului site al ziarului, la aceeași adresă www.actualitateabotosaneana.ro
este un nou efort pe care îl facem în folosul comunității botoșănene

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus