ACTIVITĂȚI INFORMATIV-PREVENTIVE DESFĂȘURATE CU COPIII DIN CADRUL ”ȘCOLII DE VARĂ” DE LA BISERICA ”SF. IOAN”

ACTIVITĂȚI INFORMATIV-PREVENTIVE DESFĂȘURATE CU COPIII DIN CADRUL ”ȘCOLII DE VARĂ” DE LA BISERICA ”SF. IOAN”

WhatsApp Image 2023-08-01 at 13.26.1213Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității alături de cei ai Biroului Rutier i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii de Vară, organizată la Biserica Sf. Ioan, din municipiul Botoșani. Prin intermediul activităților educative, copiii prezenți au fost informați cu privire la potențialele pericole existente pe perioada vacanței de vară și la soluțiile pentru gestionarea acestora. 

Polițiștii de prevenire au  adus în discuție o temă de actualitate, cea a siguranței în mediul online, având în vedere că e vacanță și tentația de a petrece mai mult timp pe calculator, pe jocuri sau pe rețelele de socializare este mai mare.

De asemenea, copiii au primit vizita polițiștilor  rutieri care le-au prezentat principalele reguli de comportament în trafic. Cei mici au avut acces în interiorul unei mașini de intervenție, simțindu-se pentru câteva clipe și ei mici polițiști.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus