Acțiuni ale forțelor de ordine pentru limitarea răspândirii virusului SARSCOV 2

Acțiuni ale forțelor de ordine pentru limitarea răspândirii virusului SARSCOV 2

În perioada 23-25 aprilie 2021, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști, jandarmi, polițiști locali, polițiști de frontieră, lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, precum și specialiști din cadrul Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitar Veterinară, Inspectoratului Teritorial de Muncă și Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, au desfășurat activități de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de de alertă.

În cadrul acțiunilor a fost verificat modul în care sunt respectate prevederile Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid 19.

Astfel, pe raza întregului județ, au fost organizate 26 de acțiuni punctuale, atât în sistem propriu cât și integrat, în cadrul acestora fiind controlate peste 150 de locații de interes.

În urma neregulilor constatate, echipele de control au aplicat 120 de sancțiuni contravenționale,  valoarea totală a acestora fiind de 30.000 de lei.

De asemenea, au fost verificate zilnic, în medie, 1.300 de persoane aflate în carantină sau izolare la domiciliu, fără a fi constatate nereguli.

 

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus