Acțiuni ale forțelor de ordine pentru limitarea răspândirii virusului SARSCOV 2

Acțiuni ale forțelor de ordine pentru limitarea răspândirii virusului SARSCOV 2

  În perioada 9-11 martie 2021, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști, jandarmi, polițiști locali, polițiști de frontieră, lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, precum și specialiști din cadrul Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitar Veterinară, Inspectoratului Teritorial de Muncă și Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, au acționat pentru verificarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zonele aglomerate dar și mijloace de transport în comun.

Astfel, pe raza întregului județ, au fost organizate 33 de acțiuni punctuale, atât în sistem propriu cât și integrat, în cadrul acestora fiind controlate 177 de locații de interes.

În urma neregulilor constatate, echipele de control au aplicat 217 sancțiuni contravenționale,  valoarea totală a acestora fiind de 50.000 de lei.

De asemenea, au fost verificate zilnic, aproximativ 2000 de persoane cu privire la respectarea măsurilor privind izolarea sau carantinarea, fără a fi constate nereguli.

 

 

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus