Acțiuni ale forțelor de ordine pentru limitarea răspândirii virusului SARSCOV 2

Acțiuni ale forțelor de ordine pentru limitarea răspândirii virusului SARSCOV 2

 

 

În perioada 3-4 martie 2021, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști, jandarmi, polițiști locali, polițiști de frontieră, lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, precum și specialiști din cadrul Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitar Veterinară, Inspectoratului Teritorial de Muncă și Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, au acționat pentru verificarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zonele aglomerate dar și mijloace de transport în comun.

 

Astfel, pe raza întregului județ, au fost organizate 23 acțiuni punctuale, atât în sistem propriu cât și integrat, în cadrul acestora fiind controlate peste 300 de locații de interes.

 

În urma neregulilor constatate, echipele de control au aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale,  valoarea totală a acestora fiind de peste 22.000 de lei.

 

Din totalul sancțiunilor contravenționale, 15 au fost aplicate persoanelor care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea în afara locuinței pe timp de noapte.

 

 

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus