Accident rutier la Ştefăneşti

La data de 23.03.2014, în jurul orei 13.00, în timp ce conducea un ansamblu compus dintr-un tractor și o platformă încărcată cu baloți din paie, pe DS 703, pe raza localităţii Ștefănești, judeţul Botoșani, un tânăr de 22 ani, din localitate a surprins şi accidentat o minoră de 11 ani, care se deplasa pe drumul sătesc, pe bicicletă.

În fapt, în timp ce ansamblul de vehicule a depăşit în mers bicileta cu care se deplasa minora, una dintre sforile cu care erau legați baloții din paie s-a defăcut și, datorită curenților formaţi, s-a înfășurat în jurul corpului minorei, aspect nesesizat de conducătorul auto, care a oprit ansamblul de vehicule abia după câțiva metri.

După producerea evenimentului, constatând că minora nu a suferit leziuni majore, conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, iar minora și-a continuat de asemenea drumul, înspre domiciliul părinților săi.

Ulterior, aceştia din urmă au sesizat organele de poliţie.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul care conducea ansmablul de vehicule nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie; de asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului, cauza urmând a fi soluționată procedural.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus