15 tone de furaje, distruse din joacă

Doi copii de 4 respectiv 5 ani, din Victoria (Hlipiceni) şi Mihălăşeni au incendiat din joacă furajele depozitate în gospodăria părinţilor. La Victoria (Hlipiceni), din cauza vântului incendiul s-a extins la nutreţurile din gospodăriile a doi vecini. Valoarea pagubelor produse în urma celor două incendii a fost estimată la cca. 2500 lei. S-au salvat şi protejat de foc bunuri materiale în valoare de peste 120.000 lei.

Cele două incendii au fost anunţate la dispeceratul integrat pentru situaţii de urgenţă la interval de trei minute, respectiv la 16.35 cel de la Hlipiceni şi 16.38 cel de la Mihălăşeni.

Pentru stingerea incendiului de la Hlipiceni, care se manifesta la depozitele de furaje din trei gospodării, au intervenit 23 de pompieri militari şi voluntari de la Truşeşti, Hlipiceni, Todireni şi Lunca, cu trei autospeciale cu apă şi spumă, timp de aproape o oră. Flăcările au distrus, în total, cca. 10 tone de furaje. Intervenţia promptă a pompierilor a făcut ca flăcările să nu se extindă la construcţiile din cele trei curţi.

Incendiul izbucnit pe raza comunei Mihălăşeni a fost stins de nouă pompieri militari, voluntari, precum şi cetăţeni. Flăcările au distrus cinci tone de furaje.

I.S.U. Botoşani recomandă locuitorilor judeţului să-şi supravegheze copiii în permanenţă şi să nu lase la îndemâna lor mijloace de aprindere (chibrituri sau brichete).

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus