Ziua europeană a limbilor cu Europe Direct Botoșani

Marți, 26 septembrie, începând cu ora 16, 30, la Uvertura Mall, Centrul Europe Direct Botoșani invită tinerii la activități dedicate Zilei Europene a Limbilor. Și-au anunțat participarea, până în prezent, elevi, profesori și părinți de la Școala Gimnazială”Grigore Antipa”, coordonați de prof. Mihaela Barbacaru, care vor cânta și vor recita în limbile engleză, franceză și italiană și elevi de la Școala Gimnazială nr. 11 Botoșani, îndrumați de prof. Cristina Aionițoaiei. Elevii de la Școala Gimnazială nr. 11 Botoșani vor pregăti de dimineață un mic spectacol ”Songs around the world” (clasele a V-a A și a IV-a C) și ”1000 de limbi –călătorie în jurul lumii lingvistice” (clasa a IV-a D) din care vor fi proiectate secvențe în cursul evenimentului.
                          Înscrieri la eveniment se pot face la tel. 0231/517343 și pe adresa la email a organizației apcbotoșani@yahoo.fr. Participanții vor primi premii din partea Centrului Europe Direct Botoșani. Parteneri ai evenimentului: Uvertura Mall, Modas Club, Buzzmedia.
Ultima oră: Și-au mai anunțat prezența profesori și elevi de la Școala nr. 12 Botoșani. Astăzi, 25 septembrie, și-au mai anunțat prezența și elevi de la Școala gimnazială nr. 10 Botoșani. De asemenea s-au înscris și elevii clasei a IV a B ai Școlii Gimnaziale Nr. 11, insotititi de Dna învățătoare Corina Palade si de Dna profesor Iulia Ostafi, coordonatoare ale activității “Mosaic of European Colours”. Și-au mai anunțat prezența și elevii clasei a XI-a A ai Liceului Pedagogic N. Iorga, coordonați de Dna prof. I. Ostafi, care vor participa cu activitatea “International Karaoke”.
Noi înscrieri: de la Scoala 7 va participa Ana Lhea Arcalianu ca eleva a doamnei profesor Bianca Penciuc cu One Call away.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus