Zilele SuperTeach Iași-15-17 noiembrie 2019

Suntem bucurosi sa va invitam la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate schimbarii in educatie – Zilele SuperTeach Iasi.

  Zilele SuperTeach vor reuni peste 10 de speakeri din diverse domenii, oferind in acelasi timp profesorilor ocazia de a lua parte la peste 35 workshop-uri pe teme educationale, precum dezvoltarea abilitatilor viitorului, invatarea colaborativa, folosirea metodelor digitale in predare, burnout-ul la copii si adolescenți sau dezvoltarea socio-emotionala pentru prescolari si scolari mici.

  Zilele SuperTeach vor avea urmatoarea agenda:

  Vineri, 15 noiembrie, 15.00 – 17.00 si 17.30 – 19.30: ateliere practice desfasurate in cadrul Scolii Varlaam

Sambata, 16 noiembrie, 09.30 – 18.00: conferinta SuperTeach, care va avea loc la Centrul de evenimente AGORA

Duminica, 17 noiembrie, 11.30 – 13.30 și 14.00 – 16.00: ateliere practice desfasurate in cadrul Scolii Varlaam

  Sambata, 16 noiembrie, atat fondatorii, cat si o parte dintre speakerii invitati, vor fi disponibili pentru interviuri dupa ora 12.30.

 Ce este SuperTeach?

SuperTeach este un proiect lansat la inițiativa Romanian Business Leaders, împreună cu Grupul EDUCATIVA și Institutul Dezvoltării Personale. Pornit în 2017, acesta a debutat sub forma unor conferințe menite să ofere inspirație profesorilor care știu că schimbarea sistemului educațional începe cu ei înșiși și care își doresc să descopere măreția din fiecare copil.   

În acest moment, proiectul SuperTeach are trei etape:● Conferințele SuperTeach, deschise tuturor profesorilor care își doresc să afle mai multe informații despre cum pot transforma modul în care relaționează cu elevii la clasă, dar și cu părinții acestora sau cu propriii colegi. ● Programul de formare Mentalitatea Deschisă în Educație (MDIE), un curs specializat unic aparținând Institutului Arbinger, lider mondial în schimbarea mentalității, oferit gratuit profesorilor selectați dintre participanții la conferințe. ● Construirea de către profesorii astfel antrenați a unor comunități locale care să ajute la aplicarea acestor principii și instrumente de relaționare cu copiii în cât mai multe școli
Până în prezent au fost organizate 17 conferințe la care au participat peste 7000 de profesori din toată țara. 25 de profesori au devenit facilitatori ai cursului de Mentalitate Deschisă în Educație și alți 100 de profesori au beneficiat de acest training și îl aplică la clase.
SuperTeach își propune ca în 4 ani să inspire prin conferințe peste 50.000 de profesori, să trainuiască 20.000 de profesori și să dezvolte comunități în toate județele țării, având în fiecare județ 3 facilitatori în MDIE.

Ce se întâmplă la Conferințele SuperTeach?

Conferințele SuperTeach sunt evenimente destinate atât profesorilor, cât și persoanelor interesate de educație. Acestea au o parte alocată discuțiilor și discursurilor – susținute de profesori, antreprenori, oameni de afaceri și una destinată atelierelor practice, unde profesorii pun în aplicare conceptele abordate de către invitați.

Cu ce sunt diferite Zilele SuperTeach față de o conferință SuperTeach obișnuită?
Zilele SuperTeach oferă o agendă extinsă de workshop-uri și conferințe, cu durata de 3 zile. Evenimentul reunește peste 10 de speakeri recunoscuți la nivel național și internațional, oferind participanților oportunitatea de a alege din peste 35 de workshop-uri pe teme educaționale.

Care este programul Zilelor SuperTeach Iași?

image
NB. Deschisă atât profesorilor, cât și părinților și oricui își dorește să participe la schimbarea de mentalitate în educație.

Printre speakerii invitați la conferință se numără:
Sam Whitney – Director Asociat al Dezvoltării Internaționale în cadrul Arbinger Institute, lider mondial în schimbarea de mentalități
Felix Tătaru – Președinte GMP Group și fondator Radio Itsy Bitsy FM
Andy Szekely – coach și speaker profesionist
Dragoș Anastasiu – CEO Eurolines Group
Cristina Gheorghe – Director al Institutului Dezvoltării Personale
Claudia Chiru – Profesor învățământ primar și fondatoarea Centrului de Gândire Aplicată Saga Kid București
ATELIERE PRACTICE
Vineri, 15 noiembrie (15.00 – 17.00 și 17.30 – 19.30) –  școala Varlaam Duminică, 17 noiembrie (11.30 – 13.30 și 14.00 – 16.00) – școala Varlaam
NB. Dedicate exclusiv profesorilor

Din tematicile atelierelor:
- Performanța la clasă folosind Mentalitatea Deschisă în Educație – Școala de Bani – atelier practic de educație financiară – Folosirea metodelor digitale la clasă – Burnout-ul la copii și adolescenți – Dezvoltarea abilităților viitorului -  Învățarea colaborativă – Învățarea – predarea prin joc  – Mindfulness și leadership în educație

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus