Victorie importantă pentru F.C. Botoșani! În etapa 5-a play-out: FC Botoșani- ACS Poli Timișoara 6-1

  1. FC Botoșani a câștigat pe Municipalul botoșănean cu scorul de 6-1 contra formației ACS Poli Timișoara, în cadrul etapei a 5-a a Play-out-ului Ligii 1 Orange.

În cea mai clară victorie de cand a promovat pe prima scenă fotbalistică, botoșănenii au deschis scorul în minutul 21 prin Vașvari din lovitură de pedeapsă, iar bănățenii au egalat în minutul 39 tot din penalty prin Goga, stabilind și scorul la pauză.

În al doilea mitan elevii lui Bejan și Bordeanu au ieșit mai hotărâți de la vestiare și la cinci minute de la fluierul lui Chivulete căpitanul roș-alb-albastrilor, ”Mișu” Ngadeu a marcat cu capul dintr-o lovitură de colț pentru 2-1. La un minut de la intrarea în teren, Matulevicius duce scorul al a 3-1 după ce a marcat printre picioarele portarului bănățean, iar în minutul 72 același Matulevicius reușește dubla după o centrare al lui Ivanovici. La patru minute de la intrarea în teren o altă rezervă a botoșănenilor, Vlad Bujor, marchează golul cinci după o pasă a lui Caralerro, de asemenea intrat în teren după pauză. Același Caralerro centrează perfect pentru Gonzalo Cabrera care duce scorul la 6-1 după o lovitură frumoasă de cap, stabilind și scorul scorul final.

Echipele de start:

FC Botoşani: Iliev – Patache, Ngadeu (cpt.), Plămadă, Muşat- Vaşvari, Cucu, Cabrera – Fulop (68 Carralero), Hadnagy (63 Matulevicius), Ivanovici (74 Bujor). Antr. Alin Bordeanu

Rezerve: Pleşca, Bujor, Ichim, Carralero, Tomozei, Matulevicius, Casado

ACS Poli Timişoara: R. Strauss- Belu (46 Melinte), Bocşan, Torres, D. Popescu- Ov. Popescu, Llorente- Bărbuţ, Goga (cpt.) (77 Doman), J. Hernandez (65 Nimely)- R. Elek

Rezerve: Smaranda, Doman, Cânu, Melinte, Nimely, Pisas, Suares
Arbitri: Andrei Chivulete (Bucureşti) – Ovidiu Artene (Vaslui), Sebastian Stoianov (Constanţa) – Florin Andrei (Tg. Mureş)

După etapa a 5-a a Play-out-ului Ligii 1 Orange FC Botoșani urcă o poziție în clasament acumulând 20 de puncte și se îndepartează de zona roșie.

www.fcbotosani.ro

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus