Victorie frumoasă în deplasare a fotbaliștilor botoșăneni -Juventus – FC Botoșani 0-2

FC Botoşani a reușit o victorie frumoasă cu 2-0. obţinută în deplasare cu Juventus Bucureşti. Laurenţiu Buş şi Mihai Roman au marcat golurile care i-au dus pe botoșăneni la 3 puncte de liderul CFR Cluj.

Moruţan a avut prima şansă a partidei, când a încercat să profite de soarele care îi intra în ochi portarului Stoian, dar nu prins spaţiul porţii de la aproximativ 25 de metri.

A reuşit, însă, să marcheze Laurenţiu Buş, în minutul 30. Jucătorul care a adus Supercupa României pentru Oţelul Galaţi a înscris cu capul, după o centrare foarte bună a lui Unguruşan.

Echipa lui Costel Enache a scăpat definitiv de emoţii pe final. În minutul 76, Mihai Roman a făcut 2-0 cu al treilea său gol din acest sezon, la capătul unei acţiuni personale de toată frumuseţea a lui Moruţan.

Singura echipă fără victorie din Liga 1, nou-promovata Juventus a avut şi ghinion. În minutul 87, Măzărache şi Ţâră au trimis în bară la aceeaşi fază.

Etapa viitoare, Juventus joacă la Viitorul, în timp ce FC Botoşani o întâlneşte acasă pe CSM Poli Iaşi, în derby-ul Moldovei. (www.digisport.ro)

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus