Urmează programe de master interdisciplinare care îți deschid noi orizonturi în carieră la nivel național și european la Centrul de Studii Europene – Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași

Urmează programe de master interdisciplinare care îți deschid noi orizonturi în carieră la nivel național și european la Centrul de Studii Europene – Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași

*Master Dezvoltare Regională
*Master Studii Europene
*Master European Studies and the Eastern Neighbourhood of the EU (in limba engleză)

ADMITERE 13-24 iulie 2020 | Număr de locuri: 85 buget, 45 taxă

Locuri pentru românii de pretutindeni: 3 buget cu bursă, 7 buget fără bursă, 2 cu taxă

Inscrieri online sau la sediul CSE

Informații complete pe pagina http://cse.uaic.ro/admitere/

Vei fi informat, susținut și implicat într-un mediu profesional dinamic, alături de o echipă interdisciplinară de profesori și experți de la Economie, Drept, Geografie, Istorie, Științe Politice, Studii Europene din UAIC și alte universități din țară și străinătate!

Programele oferă: orar flexibil pentru cei care lucrează ; burse, locuri de cazare; stagii de practică; mobilitați ERASMUS.

Programele de master sunt organizate de catre Centrul de Studii Europene din cadrul Facultatii de Drept a Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Mai multe detalii despre departament gasiti aici cse.uaic.ro

 

Un master în Studii Europene oferă noi oportunități în carieră

În perioada 2017-2019, am urmat programul de master Studii Europene, organizat de Centrul de Studii Europene din cadrul Facultății de Drept a Universității A.I.Cuza Iași, convins fiind că acest efort nu va fi zadarnic.

Am avut șansa și bucuria de a  participa la un grupaj de cursuri incitante, susținut de o elită universitară la nivel național, fiindcă Centrul de Studii Europene Iași colaborează la aceste programe cu alte universități din țară și din străinătate.

Acest master, construit pe interdisciplinaritatea studiilor Uniunii Europene, dar și a diferitelor aspecte privind istoria, cultura și civilizația europeană  mi-a adus satisfacția unei împliniri  profesionale totale.

După trei decenii de activitate în mass-media, masterul în Studii Europene a fost pentru mine cireașa de pe tort. Am avut satisfacția de a alege ca lucrare de disertație europenizarea mass-mediei românești, fiindcă am fost unul dintre jurnaliștii care, fondând și administrând un ziar tipărit timp de două decenii, a trăit toate prefacerile și schimbările survenite în drumul țării noastre către Uniunea Europeană.

Tinerii absolvenți de studii superioare au azi o șansă extraordinară în a accede în instituțiile noastre dar și în cele europene, pregătiți fiind printr-un program de master susținut de Centrul de Studii Europene Iași, și le recomand să nu o rateze. O șansă pe care noi, cei care am absolvit o instituție de învățământ superior înainte de 1989, nu am avut-o la vârsta lor.

Vasile Timofciuc

-director ACTUALITATEA BOTOȘĂNEANĂ-

cse iasi

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus