Jurământ Militar la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”

Jurământ Militar la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”

Peste 400 de studenți în anul I ai Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” au depus Jurământul Militar, astăzi, în cadrul unui ceremonial militar-religios care a avut loc la sediul instituției.

La eveniment au participat reprezentanți ai structurilor din sistemul de ordine publică și siguranță națională, precum și ai autorităților publice centrale.

Pentru anul universitar 2020 – 2021, au fost aprobate 588 de locuri pentru a fi scoase la concurs, repartizate pe facultăți, forme de învățământ, bugetate sau cu taxă de școlarizare. Concurența medie după recrutare (înaintea susținerii probelor eliminatorii) a fost de 11,12 candidați pentru un loc, cea mai mare fiind înregistrată la Facultatea de Poliție, specializarea Ordine și Siguranță Publică (17,34 candidați/loc).

Anul acesta 6 elevi olimpici (limba și literatura română, istorie, limba rusă) au fost admiși în Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” fără susținerea probei scrise de verificare a cunoștințelor.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus