Universitatea Craiova – FC Botoşani, scor 3-1

Universitatea Craiova a câștigat meciul de pe teren propriu, cu FC Botoșani, din etapa cu numărul 19 din Liga 1. Craiova a început foarte bine partida de pe ”Ion Oblemenco” și a punctat de două ori în primele 30 de minute. Cel care a deschis scorul a fost Valentin Mihăilă, care a marcat în urma unui corner executat din partea stângă. Gazdele și-au mărit ecartul la două goluri în urma unei lovituri de pedeapsă. Andrei Ivan a obținut penalty-ul, iar mijlocașul Alexandru Cicâldău a transformat și a făcut 2-0.

Botoșani a redus din diferență în minutul 39. Reagy Ofosu l-a învins pe portarul Laurențiu Popescu cu un șut de la marginea careului. În partea a doua, Craiova a cedat inițiativa, iar echipa antrenată de Marius Croitoru s-a aflat, în marea majoritate a timpului, la controlul jocului. Nu a fost suficient însă, pentru că oamenii de atac nu au putut să concretizeze oportunitățile create. În cele din urmă, la ultima fază de poartă importantă, Craiova a marcat din nou. În minutul 90+3, Bogdan Vătăjelu, intrat pe teren pe final, a închis tabela la 3-1.

Echipele de start:

Craiova: Popescu – Vlădoiu, Bălaşa, Tiago Ferreira, Bancu – Zakaric, Cicâldău, Qaka – Bărbuţ, Ivan, Mihăilă

Antrenor: Victor Pițurcă

Botoșani: Pap – Haruţ, Miron, Chindriş, Ţigănaşu – Papa, J. Rodriguez – Ashkovski, Ebenhofer, Ofosu – Andronic

Antrenor: Marius Croitoriu

 

www.stiripesurse.ro

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus