Trecere frauduloasă a frontierei de stat in scop de pescuit

Polițiștii de frontiera din cadrul SPF Stanca au intocmit dosar penal pe numele a trei cetațeni romani care au trecut ilegal frontiera de stat in scopul de a pescui pe lacul de acumulare Stanca Costești.
In  data de 31 ianuarie a.c., in jurul orei 09.30, o patrula a poliției de frontiera din cadrul SPF Stanca a observat pe lacul de acumulare Stanca – Costești, trei persoane care se deplasau pe gheața, cautand un loc propice pentru o eventuala activitate de pescuit.  Cele trei persoane au depașit linia de frontiera cu sensul dinspre Romania spre R. Moldova.

Cei trei au fost identificați ca fiind cetațenii romani Razvan C., de 23 de ani, Ioan R., de 47 de ani și Tudor G., de 36 de ani, toți domiciliați in județul Botoșani. Pe numele celor trei polițiși de frontiera au intocmit lucrare penala pentru savarșirea infracțiunii de “trecerea frauduloasa a frontierei de stat”, dosarul urmand a ajunge la Parchetul de pe langa Judecatoria Saveni.

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus