Transport ilegal de ţigarete, depistat de poliţişti la Ștefănești

La data de 21.02.2016, în jurul orei 09.15, poliţiştii din oraşul Ștefănești au oprit în trafic, pe raza localității Stânca, un autoturism înmatriculat în Lituania, condus de S. I. de 45 ani, cetățean moldovean.

În urma controlului autoturismului, poliţiştii au găsit peste 33.000 de ţigarete (1.680 pachete), având aplicat timbru de acciză Republica Moldova.

Ţigaretele au fost găsite ascunse în portiere, roata de rezervă și în rezervor.  Cantitatea de țigarete, în valoare de peste 17.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

De asemenea, autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliției oraşului Ștefănești.

În cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus