Ţigări de contrabandă confiscate de poliţişti

Ţigări de contrabandă confiscate de poliţişti

La data de 19.03.2019, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 7 Darabani aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au depistat pe raza comunei Dângeni un bărbat de 46 de ani, care avea asupra sa un bagaj voluminos.

Cu ocazia controlului efectuat s-a constatat că acesta transporta cantitatea totală de 100 de pachete de ţigarete de diferite mărci, de provenienţă duty free, pe care bărbatul intenţiona să le comercializeze ulterior pe raza localităţii de domiciliu.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, prelucrarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, bunurile respective fiind confiscate de poliţişti.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus