Țigări ascunse in butelia de GPL a unei mașini

În urma unei acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit cu ţigări, poliţiştii de frontieră botoşăneni au depistat un cetăţean, care a încercat să introducă în România, ascunse în butelia de gaz a autoturismului, 4.340 ţigarete de contrabandă, cu timbru de acciză R. Moldova.

În data de 19 martie a.c, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autoturism marca VW Passat, Anatolie S., cetăţean moldovean, în vârstă de 45 de ani.

Pe timpul desfăşurării unei acţiuni specifice pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit cu ţigări, în baza unei informaţii deţinute, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit.

În urma controlului efectuat, echipa comună, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, în butelia de gaz a autoturismului, cantitatea de 4.340 ţigarete, diferite mărci, cu timbru de acciză R. Moldova, în valoare de 955 lei.

Conform reglementărilor legale în vigoare, lucrătorii vamali au ridicat ţigaretele în vederea confiscării, au sancţionat cetăţeanul Sergiu M. cu amendă contravenţională în valoare de 5.000 lei şi au indisponibilizat autoturismul până la plata amenzii-a declarat purtător de cuvânt al S.T.P.F. Botoşani, comisar şef de poliţie CHEBAC DAN.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus