Tânără căutată de autorităţi depistată la P.T.F. Sculeni

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iaşi au depistat şi predat autorităţilor competente o femeie, cetăţean român, pe numele căreia era emis un mandat de arestare pentru săvârşirea unei infracţiuni de evaziune fiscală pe teritoriul României.

 

În data de 29 martie a.c., în jurul orei 01.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de ieşire din ţară, Alexandra M., în vârstă de 33 de ani, domiciliată pe raza judeţului Iaşi, pasager într-un autocar înmatriculat în Republica Moldova, ce efectua curse regulate pe relaţia Braşov-Chişinău.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tinerei era emisă o alertă de către autorităţile române, de punere în aplicare a unui mandat de arestare, aceasta având de executat o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru săvârşirea unei infracţiuni de evaziune fiscală pe teritoriul României.

Persoanei în cauză i s-a întrerupt călătoria, aceasta fiind predată unei echipe operative din cadrul I.P.J. Iaşi, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus