Tânăr reţinut pentru lovire sau alte violenţe

La data de 01.102018, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale nr. 1 Botoşani au dispus reţinerea pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 de ore faţă de un tânăr de 18 ani din comuna Drăguşeni.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că la data de 30.09.2018, pe fondul unor neînţelegeri cauzate de faptul că fratele său ar datora o sumă de bani persoanei vătămate, tânărul i-a aplicat acestuia din urmă două lovituri în zona capului cu un obiect contondent, cauzându-i leziuni.

Persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 40 de ani, a sesizat organele de poliţie, ulterior deplasându-se la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Tânărul de 18 ani a fost identificat la data de 01.10.a.c pe raza localităţii de domiciliu, fiind condus la sediul secţiei pentru audieri.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, pentru documentarea întregii situaţii de fapt, în vederea luării măsurilor legale.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus