Super premii la concursul de pictat cu cafea “Culoare-n savoare”

Comunicat de presă

 

Concursul de pictat cu cafea „Culoare-n savoare”  este o premieră în Botoșani și se adresează copiilor și adolescenților pasionați de desen. Organizat de Asociația Buzzmedia, în parteneriat cu La Piadina, La Barista, Europe Direct Botoșani, Handmade Identity (Richard Cuzic), Club Mischa Kids și Cine Globe Botoșani, competiția își propune să dezvolte creativitatea copiilor și a tinerilor din Botoșani printr-o întâlnire veselă, sinceră, non-formală.

 

Astfel, concursul se va desfășura pe două categorii de vârstă, respectiv 10-13 ani și 14-18 ani, pe data de 25 mai. Înscrierile se fac până la data de 21 mai, la adresa de emailcontact@telebuzz.ro, specificând la subject pentru concursul de pictat cu cafea. Emailul trebuie să conțină următoarele date: nume, prenume, număr de telefon.

 

Premiile competiției lansate în premieră în Botoșani sunt:

 

Categoria de vârstă 10 -13 ani:

Locul I: O trotinetă oferită de La Piadina (Pietonalul Unirii)

Locul II: Un abonament La piadina (30 de piadine)

Locul III: O ședință foto profesională (oferită de Asociația Buzzmedia)

Mențiune: Cărți, publicații, invitație triplă la Cineglobe

 

Categoria de vârstă 14 -18 ani:

Locul I: O Bicicletă oferită de La Barista (Pietonalul Unirii)

Locul II: Un abonament La piadina (30 de piadine)

Locul III: O ședință foto profesională (oferită de Asociația Buzzmedia)

Mențiune: Cărți, publicații, invitație triplă la Cineglobe

 

Vor fi acordate pentru fiecare categorie de vârstă în parte și câte trei premii speciale oferite de Europe Direct Botoșani constând în tricouri, sacoșe de pânză de la Comisia Europeană, plus vouchere la spațiul de joacă Mischa Kids pentru categoria de vârstă 10-13 ani. Toți participanții vor primi pixuri, publicații din partea Europe Direct Botoșani, precum și brățări din partea Handmade Identity.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus