Structura Teritorială BOTOȘANI  a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România și-a ales conducerea

Structura Teritorială BOTOȘANI a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România și-a ales conducerea

COMUNICAT  DE  PRESĂ

În luna Octombrie 2018 au avut loc la Botoșani alegeri în cadrul Structurii Teritoriale BOTOȘANI  a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România. Prin decizia nr. 323 / 25.10.2018 , a fost validat pentru funcția de Președinte al Structurii Teritoriale Botoșani d-l. DANIEL HLIBANasistent social principal, împreună cu următoarea echipă:

Vicepreședinte:     Raluca Sorlescu – asistent social principal

Membri:                 Lăcrămioara Radu – asistent social principal

Carmen Elena Șmit – asistent social principal

Lucian Ursu – asistent social principal

 

Structura Teritorială Botoșani a CNASR urmărește dezvoltarea profesiei de asistent social și a domeniului asistenței sociale pe raza județului Botoșani și vizează stimularea dialogului, consultării și a colaborării între instituțiile de asistență socială de stat și cele neguvernamentale dar și între instituțiile de asistență socială și autoritățile Statului Român.

Structura Teritorială Botoșani a CNASR va continua misiunea de promovare

a profesiei de asistent social.

Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România este  autoritatea profesională în domeniu care reprezintă, apără și promovează drepturile și interesele membrilor la nivel local, naţional și internaţional, apără onoarea, libertatea şi independenţa profesională a asistentului social în exercitarea profesiei, asigură respectarea de către asistenţii sociali a obligaţiilor care le revin faţă de beneficiari, instituţii şi societate, în concordanţă cu normele deontologice ale profesiei.

 

Cu respect,

Președinte,

Daniel HLIBAN

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus