Ștafeta Veteranilor” a ajuns aseară la Botoșani și a plecat, în această dimineată, spre Suceava

Ștafeta Veteranilor” a ajuns aseară la Botoșani și a plecat, în această dimineată, spre Suceava

Suntem onorați că am luat parte la acest eveniment național unde am îmbinat pasiunea pentru alergare cu recunoștința pe care o purtăm în suflet pentru eroi.
Colegul nostru, plt.adj. Iulian Rotariu, și-a dorit să alerge primii zece kilometri. La Baisa, a predat ștafeta roșie, care vine de la Chișinău și merge spre Carei, altor voluntari din Botoșani pentru a împlini visul celor de la Invinctus.
Acțiunea organizată de Asociația Invictus România presupune purtarea în alergare, pe trei trasee, a unei ștafete reprezentată de una dintre culorile drapelului tricolor – albastru, galben și roșu, Botoșaniul regăsindu-se pe traseul roșu, toate având ca destinație finală municipiul Carei.
Regula este ca, în permanență, cel puțin doi participanți să se afle în alergare, ducând, în acest mod, ștafeta mai aproape de destinație. Traseele însumează peste 3.800 de km, având ca punct final de întâlnire municipiul Carei, ultima glie străbună eliberată de sub ocupația horthystă, de către Armata României, la data de 25 octombrie 1944.
Glorie eroilor!
Go Invinctus!
ISU Botosani

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus