Șoferi de ambele sexe, la volan sub influența alcoolului

Șoferi de ambele sexe, la volan sub influența alcoolului

La data de 19 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe drumul național DN 29, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Ripiceni.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

 

La data de 20 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.3 Hlipiceni au oprit pentru control, pe raza localității Zlătunoaia, un autoturism condus de o femeie de 30 de ani, din comuna Lunca.

Întrucât aceasta emana halenă alcoolică a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat iar în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că aceasta are suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, totodată, femeia fiind sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, și cu suma de 1000 de lei pentru lipsa asigurării RCA obligatorie.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus