Şoferi cu alcool la bord, pericol public!

La data de 14.04.2017, în jurul orei 15.45, M.G. de 57 de ani, din municipiul Botoşani, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe strada Pacea din localitate.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior, i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

  La data de 14.04.2017, în jurul orei 22.30, A.R. de 20 de ani din comuna Coţuşca, judeţul Botoşani, a fost depistat de poliţişti în trafic, în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean D.J.282, pe raza comunei.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior, i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe

La data de 15.04.2017, în jurul orei 11.30, G.S. de 24 de ani, din comuna Hudeşti, judeţul Botoşani, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe un drum comunal de pe raza comunei.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

 

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus