Șofer agresiv- încătușat de polițiști!

La data de 23.05.a.c., în jurul orei 15.15, a fost depistat pe strada Pacea din municipiul Botoşani, un autoturism condus de V. Ş. de 31 de ani, din comuna Mihai Eminescu, judeţul Botoşani.

Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0.49 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani, în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În timpul acestei proceduri, conducătorul auto a devenit agresiv şi a provocat scandal, adresând cuvinte vulgare persoanelor din jur, provocand indignarea pacienţilor, tulburând ordinea şi liniştea publică, astfel încât a fost necesară imobilizarea acestuia prin încătuşare.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus