SI TU POȚI FI MOȘ CRĂCIUN! Proiect educațional de voluntariat-MAGIA CRĂCIUNULUI

SI TU POȚI FI MOȘ CRĂCIUN! Proiect educațional de voluntariat-MAGIA CRĂCIUNULUI

Prilejul de a fi mai buni ni se oferă în fiecare moment al anului însă, Crăciunul are ceva în plus faţă de restul momentelor. Este poate singura perioadă a anului când oamenii pot fi mai buni cu semenii lor.

Spiritul Craciunului a fost prezent azi la Centrul de Plasament ,,Sf. Nicolae Trușești. Bucuria celor 40 de copii instituționalizați a fost pregătită de 100 de elevi din alternativa educațională Step by Step, de la Școala Gimnazială Nr. 12 Botoșani. Coordonați de cadrele didactice și spriținiți de părinți, copiii au pregătit surprize ce au constat în jucării, hăinuțe, dulciuri și fructe.

Acțiunea s-a desfășurat în cadrul Proiectului educațional de voluntariat MAGIA CRĂCIUNULUI care şi-a propus desfăşurarea unor acţiuni de sensibilizare, prin care se urmăreşte formarea de responsabilitate, res­pect şi atitudine pozitivă faţă de semeni, prin dez­voltarea aptitudinilor artistice, a spiri­tului de lucru în echipă precum şi punerea în valoare a imaginaţiei şi creativităţii elevilor.

Acţiunile propuse au fost susţinute de comitetele de părinţi ale celor patru clase şi de Centrul Europe Direct Botoşani.

PROF. GABI NECHIFOR

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 12 BOTOȘANI

4

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus