Senator Doina Federovici: ”Moțiunea nu ține nici de cald, nici de foame…”

Președintele PSD Botoșani, senatorul Doina Federovici a creionat astăzi în cadrul unei conferințe de presă, un viitor sumbru pentru români, implicit pentru botoșăneni, într-o ipotetică guvernare a opoziției. Astfel, printre altele, unul dintre trei bugetari va rămâne fără serviciu, vor crește impozitele pe salarii, inclusiv în mediul privat, va fi blocată creșterea pensiilor.

”Aceleași mesaje sunt susținute de toți liderii partidelor de opoziție, pentru că în final, singura lor politică este să dărâme și să critice, fără să pună ceva în loc. Este mult prea puțin pentru o alternativă reală la guvernare. Este foarte clar: moțiunea nu ține nici de cald,  nici de foame. Realitatea bate moțiunea iar românii au nevoie de pensii, de salarii și de condiții mai bune de trai. Avem încredere că toți parlamentarii României, senatori și deputați, vor fi înțelepți și votul pe care-l vor da săptămâna viitoare, joi, va fi unul cu mult respect față de toți locuitorii din România. Și aici mă refer și la cei trei parlamentari de Botoșani care au semnat moțiunea de cenzură. Le vom cere public să iasă în fața botoșănenilor și să le explice viitorul dezastru. Vrem, nu vrem este un dezastru inclusiv pentru botoșăneni”– a declarat liderul PSD Botoșani.

La aceași conferință de presă Doina Federovici a făcut cunoscut faptul că la nivelul județului se vor construi trei noi săli de sport în comunele Vlăsinești, Văculești și precum și trei cămine culturale noi în localitățile Cristești, Coșula și Șendriceni, valoarea totală a investițiilor ridicându-se la peste 14 milioane de euro.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus