Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat -doi tineri botoșăneni de succes – au lansat o superbă piesă de dragoste

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat -doi tineri botoșăneni de succes – au lansat o superbă piesă de dragoste

Sebastian Dobrincu, supranumit puștiul-minune al tehnologiei, devenit milionar în dolari prin propriile puteri la numai 20 ani, rămas fidel ideii de a se dezvolta și ca artist, a lansat o nouă piesă. Sebastian Dobrincu colaborează de această dată cu revelația muzicii românești, Ioana Ignat la piesa „Inimă naivă”. Aceasta este o piesă pop cu influență dance, care transmite emoție și regretul despărțirii de persoana iubită, transpusă într-un cadru cosmic, ireal, ce a prins viață în studiourile DeMoga.

Împreună cu Ioana și întreaga echipă am reușit să creăm o poveste frumoasă și sinceră, bazată pe ceva ce toți trăim cel puțin o dată în viață – a iubi naiv, fără prejudecăți. Lucrăm de aproape un an la această piesă. Am făcut mii de modificări până ne-am convins că transmite emoția potrivită”, a declarat Sebastian Dobrincu pentru PRO TV.

Videoclipul a fost filmat pe parcursul a 3 zile și redă povestea celor doi îndrăgostiți într-un cadru apocaliptic.

Am reușit totodată să facem premieră prin clipul piesei, folosind tehnologii de producție virtuală nemaintâlnite într-un clip muzical. Deși pare că ne cântăm iubirea neîmplinită pe Marte, în realitate toată acțiunea a avut loc într-un platou de filmare. Sunt recunoscător întregii echipe și sperăm ca piesa să ajungă la sufletele a cât mai multor oameni”, a mai spus Sebastian Dobrincu.

Ascultă piesa: https://www.youtube.com/watch?v=OkUzxpEBiuc

Mă bucur că pot să iau parte la acest proiect inedit coordonat de Marius Moga. El și Sebastian sunt niște oameni foarte creativi și e plăcut să lucrezi cu ei. S-a muncit mult la piesă și la videoclip, iar eu sunt mândră și fericită că s-a ajuns la un rezultat frumos. Mulțumesc tuturor celor implicați!”, adaugă Ioana Ignat.

Deși Sebastian Dobrincu a uimit România cu povestea lui de viață în care s-au regăsit sute de adolescenți, faima de peste noapte este de fapt munca de la o vârstă foarte fragedă. De-a lungul timpului, Sebastian a creat o serie de aplicații și programe care au fost cumpărate sau folosite de cele mai mari companii din USA.

În 2017, Ioana Ignat a lansat „Doar pe a ta”, single ce devine foarte repede no.1 în topurile radio și ajunge, în prezent, la peste 60 milioane de vizualizări pe YouTube. Tot în 2017, Ioana a compus și a lansat „Nu mă uita”, una dintre cele mai populare piese românești în mediul online, ce atinge 83 milioane de vizualizări pe YouTube. A urmat hitul „În palma ta”, ce adună peste 50 milioane de vizualizări.

Anul 2020 a adus-o pe Ioana Ignat din nou în primele poziții în trending YouTube cu piesele „Tu nu meriți” și „Azi”, „O lume întreagă”, „Singura greșeală” (împreună cu Florian Rus) și „Sensibil” (Nu am somn). Cea mai recentă colaborare a fost cu Pavel Stratan pentru piesa „Vina dragostei”.

Piesa INIMA NAIVĂ , lansată pe 1 februarie a.c. are deja pe canalul Youtube  aproape jumătate de milion de vizualizări.

https://www.protv.ro

sebastian-dobrincu-colaborare-cu-ioana-ignat-pentru-piesa-inima-naiva_1

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus