Romii provoacă iar scandal în Centrul Istoric al Botoşanilor

Romii provoacă iar scandal în Centrul Istoric al Botoşanilor

Din sinteza activităţii Poliţiei Locale a municipiului Botoşani, desfăşurate săptămâna trecută, am reţinut două noi cazuri de scandal provocate de romi.

  • În data de 03.06.2017 orele 16 : 25 patrula mixtă a Poliţiei locale s-a deplasat în Centrul Istoric pentru a aplana un conflict între două persoane de etnie romă. La fața locului s-a constatat că T. P. și S. M., ambele din Botoșani, au provocat scandal din cauza unor probleme ale copiilor. Numita T. P. a fost sancționată contravențional conform Legii nr. 61/1991 cu amendă în valoare de 200 lei.
  • În data de 06.06.2017 orele 14 : 35 patrula auto mixtă, a preluat un apel 112 pe strada 1 Decembrie, lângă Biserica „Uspenia”, unde numitul V. I. din com. Blândești a sesizat faptul că mai multe persoane de etnie romă agresează trecătorii și le adresează injurii și expresii jignitoare. La fața locului a fost identificat numitul G. P. născut la data de 30.05.1994, din Botoșani care a fost sancționat contravențional de către polițistul local cu amendă în valoare de 600 lei, conform legii nr. 61/1991.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus