REZULTATELE ACŢIUNII FOC DE ARTIFICII

REZULTATELE ACŢIUNII FOC DE ARTIFICII

În perioada 19 noiembrie 2018 – 03 ianuarie 2019 poliţiştii botoşăneni au desfăşurat, sub coordonarea Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.G.P.R. acţiuni şi controale atât la societăţile comerciale autorizate să desfăşoare operaţiuni cu articole pirotehnice, cât şi în zona pieţelor, târgurilor sau centrelor comerciale.

În urma activităţilor efectuate poliţiştii au întocmit 16 dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de efectuarea fără drept de operaţiuni cu obiecte pirotehnice, în care sunt cercetate 16 persoane.

De asemenea, au fost confiscate peste 28.000 de obiecte pirotehnice.

 

Exemple

La data de 21.12.2018, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Botoşani aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au depistat pe strada Poştei un bărbat de 47 de ani, din municipiul Botoşani care deţinea fără drept asupra sa, în vederea comercializării, peste 8.000 de obiecte pirotehnice.

Acestea au fost confiscate de poliţişti iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de efectuare fără drept de operaţiuni cu articole pirotehnice.

  •  

La data de 24.12.2018, poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică Botoşani aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au depistat pe strada Poştei o femeie de 40 de ani care deţinea fără drept asupra sa, în vederea comercializării, cantitatea de 906 obiecte pirotehnice.

Obictele respective au fost confiscate iar pe numele femeii a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de efectuare fără drept de operaţiuni cu articole pirotehnice.

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus