Rezultat mai bun la Botoșani, la Concursul de titularizare

Rezultat mai bun la Botoșani, la Concursul de titularizare

Au fost afișate rezultatele Concursului național de titularizare.  Conform acestora, 56,64% dintre candidaţii care au susţinut Concursul naţional de titularizare au note peste 7.00, lucru care le permite să se încadreze în învăţământ pe perioadă nedeterminată. La Botoșani, la acest concurs s-au prezentat 514 de candidați din cei 570 înscriși. Rezultatul obținut este mai bun decât rezultatelor anilor precedenți: 50,88 % în 2019, 46,44 % în 2018 și 42,47 % în 2017.

Conform procedurii, contestațiile pot fi depuse la sediul Inspectoratului Şcolar Județean sau transmise on-line. Candidaţii nemulţumiţi de note au avut la dispoziţie pentru depunerea contestaţiilor până în data de 5 august, până la ora 12:00. Rezultatele finale vor fi afişate la sediul inspectoratului şi pe site-ul titularizare.edu.ro, pe 11 august.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus