Renault cu documente expirate depistat la Santa Mare

Politistii de frontiera din cadrul SPF Romanesti au intocmit dosar penal unui cetatean roman care a fost depistat in trafic circuland cu un autoturism ce avea documente expirate.
In data de 31 ianuarie a.c., in jurul orei 15.30, un echipaj din cadrul S.P.F. Romanesti, a  oprit pentru control in localitatea Santa Mare, judetul Botosani, un autoturism marca Renault Megane,  inmatriculat in Italia, condus de cetateanul roman Mihai Z., de 65 de ani.

La solicitarea politistilor de frontiera barbatul nu a putut prezenta la control asigurarea obligatorie.

In urma verificarilor efectuate de catre politistii de frontiera, a rezultat ca autoturismul in speța nu are asigurare obligatorie valabila.

Cetațeanului Mihai Z. i s-a intocmit lucrare penala pentru infracțiunea de ,,conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tractarea unei remorci ale caror placuțe cu numarul de inmatriculare sau inregistrare au fost retrase sau a unui vehicul inmatriculat in alt stat, care nu are drept de circulație in Romania”.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus