Regulile unei familii regale, încălcate deseori!

Regulile unei familii regale, încălcate deseori!

Pentru familia regală a Marii Britanii, câteva reguli sunt beton- dar numai în aparență, fiindcă uneori sunt încălcate.

Aceștia nu au voie să mănânce scoici. Regula spune că Regina şi rudele acesteia nu ar trebui să mănânce scoici, fiind considerate periculoase pentru sănătate. Această regulă nu este încălcată prea des, în general. Prinţul Charles însă, a mers la un festival special pentru a mânca aceste „preparate interzise“.

Moştenitorii tronului nu au voie să călătorească împreună. În acest caz, regula are sens. În cazul unei tragedii, cum ar fi prăbuşirea avionului cu care ar călători împreună mai mulţi moştenitori ai Familiei Regale, pierderea ar fi imensă. De aceea, este puţin probabil ca Charles şi fiul său William să călătorească vreodată împreună.

Îmbrăcămintea de culoare neagră înseamnă doliu. Cu toate acestea, în anul 1994, când încă era măritată cu Prinţul Charles, Dianqaa apărut într-o superbă rochie neagră la petrecerea anuală Vanity Fair la Galeria Serpentine din Londra. Ţinuta purtată de prinţesă a fost numită mai târziu Rochia Răzbunării, pentru că în acceeaşi zi soţul ei, Prinţul Charles, a mărturist public că are o relaţie extraconjugală cu Camillia Parker Bowles. În ceea ce o priveşte pe Ducesa de Cambridge, aceasta a optat de mai multe ori pentru rochii negre elegante.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus