„Rățușca cea urâtă” – un spectacol dedicat celor mici- la Teatrul VASILACHE

„Rățușca cea urâtă” – un spectacol dedicat celor mici- la Teatrul VASILACHE

Dragilor,

Un nou weekend cu spectacole în sala Teatrului „Vasilache”…

Vă invităm și în acest sfârșit de săptămână, respectiv în zilele de sâmbătă, 4 decembrie și duminică, 5 decembrie 2021, de la ora 11:00 la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” să vizionaţi „Rățușca cea urâtă” – un spectacol dedicat celor mici.
Regia artistică este realizată de: Valentin Dobrescu; scenografia îi aparţine lui: Mihai Pastramagiu; muzica este compusă de: Cristian Lungu.
În distribuţie: Floran IftodeAndrei IurescuAlin Gheorghiu FlorinRenata VoloșcuPavel Petrași

Spectacolul este recomandat copiilor peste 3 ani.

Preţ bilet 12 lei

Biletele sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.
Vă rugăm să respectaţi toate prevederile legale în vigoare privind accesul la spectacole!
Spectatorul prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale.

Vă aşteptăm cu drag!
Până atunci… toate cele bune!

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus