Ramona Strugariu, europarlamentar din partea Alianței USRPLUS, vine la Botoșani

Ramona Strugariu, europarlamentar din partea Alianței USRPLUS, vine la Botoșani

Ramona Strugariu, europarlamentar din partea Alianței USRPLUS, vine la Botoșani vineri, 25 septembrie, pentru o serie de întâlniri cu cetățenii, reprezentanți ai mass-media și candidați ai Alianței USRPLUS la alegerile locale.

Vizita de lucru a eurodeputatului în municipiul Botoșani este prilejuită de prezentarea bilanțului de activitate al primului an de mandat în Parlamentul European și de prezentarea ghidului “Calea către schimbare: fonduri europene pentru România”, ghid pe care l-a elaborat împreună cu Nicolae Ștefănuță, eurodeputat USRPLUS și care prezintă, practic, sinteza principalelor programe operaționale disponibile în viitorul Cadru financiar multianual 2021-2027.

Aceasta va susține începând cu ora 15:00, o conferință de presă ce va avea loc în foișorul mic din Parcul Mihai Eminescu. La eveniment, alături de Ramona Strugariu, vor fi și Magda Oleniuc, Președintele PLUS Botoșani și candidată a Alianței USRPLUS la Consiliul Local Botoșani, Andrei Drancă, Președinte USR Botoșani și candidatul Alianței USRPLUS la Președinția Consiliului Județean Botoșani și Marcel Gheorghiță, candidat USRPLUS la Primăria Botoșani.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus