Punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat

Punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat

La 01.11.2018, lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoșani aflaţi în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Curtești, au oprit pentru control o autoutilitară condusă de un bărbat de 48 ani din comuna Corni, având atașată o remorcă, ambele fiind încărcate cu material lemnos.

Cu ocazia interogării bazelor de date s-a constatat faptul că remorca tractată nu era înmatriculată, având autorizația de circulație provizorie expirată din 15.10.2018.

Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de proveniență pentru materialul lemnos transportat, s-a dispus măsura sancționării contravenționale conform Legii nr. 171/2010 şi confiscarea cantități de 0.75 mc. material lemnos, care a fost ulterior predat în custodie Cantonului Silvic Băiceni.

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus