Primul ministru promite acum orice

Vom avea un sistem de avertizare într-o lună sau două, a declarat luni, la Timișoara, premierul Mihai Tudose, care a menționat că se lucrează ca noua aplicație să fie gata în cel mai scurt timp. El a arătat că a avut o întâlnire la Guvern cu toți operatorii de telefonie mobilă, cu Serviciul de Telecomunicații Speciale și reprezentanții ANCOM, precizând că s-a găsit o soluție la care se lucrează pentru punerea în practică, astfel ca avertizările să ajungă la toți oamenii care posedă un telefon mobil și se află în zona afectată, cei care nu au … ţeapă.

Prin noul sistem, persoanele din zona respectivă ar urma să fie alertate în câteva minute de la primirea avertizărilor de către autorități. Referindu-se la furtuna de la Timișoara, premierul a spus că alerta meteorologilor a venit cu o jumătate de oră înainte de declanșarea vijeliei. El a subliniat că trebuie găsit un sistem care să avertizeze pe toată lumea. CHIAR AŞA!

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus