Prefectul județului a dispus revocarea Hotărârii de Consiliu de astăzi privind bugetul

Prefectul județului a dispus revocarea Hotărârii de Consiliu de astăzi privind bugetul

Comunicat de presă

După modelul devenit în ultimii ani – din nefericire pentru Botoșani și botoșăneni – un fel de ”marcă înregistrată PSD”, majoritatea social-democrată din Consiliul Local a trecut astăzi încă o dată cu buldozerul roșu peste lege și legalitate, votând o hotărâre prin care au făcut harcea-parcea proiectul de buget al municipiului pe acest an.

Hotărârea (HCL nr. 46/19.02.2020) a fost înaintată Instituției Prefectului Botoșani pentru obținerea cu celeritate a avizului de legalitate, în condițiile în care mâine, 20 februarie, expiră termenul legal de 45 de zile în care trebuie adoptat bugetul municipiului.

Așa cum s-a petrecut de nenumărate ori în actualul mandat, în care consilierii municipali PSD au încălcat cu dispreț legea, prefectul județului – fie că s-a numit Dan Șlincu, numit de guvernele PSD sau, acum, Alexandru Colbu – a dispus revocarea din motive de nerespectare a legalității a HCL 46 .

În aceste condiții, primarul Cătălin Flutur a convocat de îndată o nouă ședință de consiliu, extraordinară, pentru ziua de joi, 20 februarie, de la ora 9, cu două puncte pe ordinea de zi: revocarea HCL 46/19.02., conform solicitării Instituției Prefectului, respectiv votarea bugetului municipiului Botoșani pe anul în curs. (Biroul de presă)

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus