„Povestea regelui supărat pe clovn”, de Matei Vişniec , la Teatrul VASILACHE

„Povestea regelui supărat pe clovn”, de Matei Vişniec , la Teatrul VASILACHE

Dragilor,

            Vă invităm în această săptămână să vizionați spectacolul „Povestea regelui supărat pe clovn”, de Matei Vişniec, în regia lui Gelu Rîşca, după următorul program:

- joi, 25 noiembrie 2021, de la ora 18:00

- sâmbătă, 27 noiembrie  și duminică, 28 noiembrie 2021, de la ora 11:00

„Povestea regelui supărat pe clovn”, de Matei Vişniec,  este un spectacol în regia şi scenografia lui Gelu Rîşca, iar muzica este compusă de Alexandru Neș.

Din distribuţie fac parte:  Florin Iftode, Marius Rusu, Pavel Petrași, Oana Asofiei, Renata Voloșcu, Alin Gheorghiu, Cosmin Tanasă, Andrei Bordianu

         „O lume „întoarsă pe dos”, rar întâlnită, în care un clovn ne poartă printr-o parabolă hazlie şi plină de învăţăminte, ce se adresează copiilor şi tinerilor deopotrivă, cu întrebări despre autoritate, dragoste şi voinţă.

          Un spectacol ce se desfăşoară şi se dezvăluie de la un capăt la altul ca o sondare a raporturilor cu noi înşine, în mare parte, plin de aluzii la realitatea imediată.” (regizor artistic Gelu Rîşca)

Preţul unui bilet este de 12 lei.

Biletele sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

Vă rugăm să respectaţi toate prevederile legale în vigoare privind accesul la spectacole!

Spectatorul prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale.

Vă aşteptăm cu drag!

Până atunci… toate cele bune!

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus