Post de director general al D.S.P.S.A., înființat și votat în Consiliul Local al municipiului Botoșani

Post de director general al D.S.P.S.A., înființat și votat în Consiliul Local al municipiului Botoșani

În urma demersului făcut de către viceprimarul municipiului Cosmin Andrei, în cadrul ședinței extraordinare  de astăzi, prerogativele consilierului Eugen Țurcanu în calitate de director general al Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement au fost reduse.

Acest lucru s-a realizat prin transformarea în organigramă a unui post de magazioner în unul de director general, și alegerea prin vot secret a juristului Aurel Chiriac pentru preluarea acestei funcții și exercitarea ei pe o perioadă de 4 luni.

Un număr de 12 consilieri locali au votat demersul viceprimarului Cosmin Andrei, 9 consilieri au fost împotrivă iar un buletin a fost anulat. Concursul pentru ocuparea postului de director general se va organiza de către Consiliul Local al Municipiului Botoșani, printr-o comisie alcătuită din 5 membri, consilieri locali.

Consilierul Eugen Ţurcanu va coordona, pentru același salariu, Compartimentul „Baze Sportive şi Agrement” şi  Serviciul Amenajare Spaţii Verzi, nu și  Parcul de Agrement Cornişa.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus