Poliţia a întrerupt zeci de nunţi, botezuri şi petreceri în ultimele 24 de ore şi a aplicat peste 5.500 de amenzi

Poliţia a întrerupt zeci de nunţi, botezuri şi petreceri în ultimele 24 de ore şi a aplicat peste 5.500 de amenzi

Poliţia a întocmit în ultima zi 22 de dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor şi a aplicat 5.536 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor privind carantina ori izolarea şi a măsurilor de protecție individuală, a căror valoare depăşeşte 1,2 milioane de lei, potrivit unui comunicat MAI.

Poliţiştii au întrerupt şi zeci de evenimente în ultimele 24 de ore, în zece judeţe ale ţării.

În Alba, la o pensiune, poliţiştii au întrerupt o petrece aniversară cu 15 persoane, iar în Rucăr (Argeş) oamenii legii au descoperit o altă petrecere cu 20 de persoane. Organizatorul a fost amendat cu 3.000 de lei.

Un fast-food in Piteşti a fost amendat pentru că servea clienţi în incintă la ora 00:30. Au fost întrerupte şi nunţi, precum în Brăila, unde petrecerea era organizată cu 65 de persoane. Au fost amendaţi organizatorii şi patronii societăţii comerciale.

Şi în Caransebeş, poliţiştii au întrerupt o petrece dintr-un club cu 15 persoane, iar administratorul a fost amendat cu 4.000 de lei.

Acțiuni ample și la Botoșani

În ultimele 24 de ore,  1.500 de persoane au fost legitimate. În noaptea de sâmbătă spre duminică, mai multe localuri din municipiul Botoșani au fost descinse,  la 2 dintre acestea fiind aplicate sancțiuni a câte 3000 de lei pentru găzduirea unor evenimente private.

Sâmbătă au fost adoptate noi restricții pentru municipiul-reședință de județ, având în vedere depășirea nivelului de 1,5 infectări per mia de locuitori. Au fost aplicate 71 de sancțiuni contravenționale în contextul COVID-19, dintre care 62 de sancțiuni contravenționale în valoare de 5000 lei pentru nepurtarea măștii de protecție și 2 sancțiuni contravenționale aplicate operatorilor economici pentru organizarea de activități în spații publice închise, în valoare de 6000 lei, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean.

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus