Pistol şi cartuşe descoperite de poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Stânca

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca împreună cu inspectorii vamali au depistat un cetăţean din R. Moldova, care avea asupra sa un pistol şi 12 cartuşe, tip capsă fără a deţine permis de armă şi nici autorizaţie de introducere respectiv, de tranzitare pe teritoriul României a pistolului cu muniţia aferentă.

La sfârşitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, cetăţeanul din R. Moldova, Vadim M., în vârstă de 29 ani, care conducea un autoturism marca Chevrolet, înmatriculat în R. Moldova.

În urma verificărilor specifice efectuate, echipa de control a constatat că persona în cauză deţine un pistol marca Ekol şi un număr de 12 cartuşe, tip capsă, pentru care nu deţine permis de armă şi nici autorizaţie de introducere respectiv, de tranzitare pe teritoriul României.

Pe numele cetăţeanului moldovean, poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Conform prevederilor legale pistolul şi cartuşele au fost ridicate urmând a fi predate lucrătorilor din cadrul la I.P.J. Botoşani- Serviciul Arme şi Muniţii.

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus